Voedingen en DIN rail transformatoren

DIN RAIL VOEDINGEN

De voedingen van de PMS en PSH reeks worden gemaakt met behulp van de nieuwste schakeltechnologie. Ze worden gekenmerkt door een hoog rendement en een verlaagd stand-by verbruik. Ze zijn zodanig ontworpen zodat ze makkelijk geïntegreerd kunnen worden in alle professionele systemen voor de industriële automatiserings- en domotica toepassingen. Ze worden voornamelijk gebruikt in elektrische schakelborden alsook in toepassingen waarbij extreem compacte afmetingen en een langdurige betrouwbaarheid vereist zijn.

Naast de PMS en PSH-reeks stelt Comatec ook haar nieuwe TBD2 linear gestabiliseerde voedingen voor.

VOLLEDIG OVERZICHT

AC/DC switching - Hoge efficiëntie - PSM reeks
AC/DC switching - Hoge efficiëntie - PSH reeks
AC/DC lineair gestabiliseerd - TBD2 reeks

DIN RAIL TRANSFORMATOREN

De transformatoren van de TBD2 reeks zijn ontworpen voor gebruik in de industriële automatiserings- en domotica sectoren. Ze worden voornamelijk gebruikt in elektrische borden alsook in toepassingen waarbij een dubbele isolatie, extreem compacte afmetingen en een langdurige betrouwbaarheid vereist zijn.

VOLLEDIG OVERZICHT

DIN rail transformator - TBD2 reeks

MINIATUUR VOEDINGEN VOOR AANSLUIT- OF INBOUWDOZEN

De voedingen van de OTTO en ORBIT reeks zijn gemaakt met de nieuwste schakeltechnologie. Ze bieden een hoog rendement en een laag stand-by verbruik. Ze zijn ontwikkeld voor installatie in compacte elektrische inbouwdozen. Hierdoor is de continu stabiele spanningsbron precies waar hij moet zijn, zodat zware en kostelijke installatiewerkzaamheden alsook het monteren van zichtbare voedingen op muren vermeden kunnen worden. Deze voedingen worden ook gebruikt voor toepassingen in kleine ruimtes, voornamelijk in de domotica sector als voeding voor veiligheids- en camerabewakingssystemen, op afstand bestuurde ramen en luiken, verlichting en airconditioningsystemen, etc. Vooral in oudere en historische gebouwen waar geen metselwerk mogelijk is, zijn de OTTO en ORBIT voedingen de meest geschikte en innovatieve oplossing.

VOLLEDIG OVERZICHT

DIN RAIL VOEDINGEN MET BUFFER BATTERIJ

De voedingen van de USV2 Light reeks zijn special ontworpen voor gebruik in de domotica sector, met name voor toegangscontrole en camerabewakings- en beveiligingssystemen. Ze beschikken over extra klemmen op de uitgangsterminal, de ene is bestemd voor de belasting en de andere voor de aansluiting van een externe batterij. De externe batterij wordt niet rechtstreeks meegeleverd. Voor meer informatie betreffende de batterijen, klik hier. De USV2 reeks bevat ook een versie met een intelligent beheer van de functieparameters en de batterijbelasting. Voor meer informatie betreffende deze producten, klik hier.

VOLLEDIG OVERZICHT
USV2 Light

DIN RAIL AC/DC NOODSTROOMVOEDINGEN

De AC/DC noodstroomvoedingen van de USV2 reeks zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de domotica sector, met name voor toegangscontrole en camerabewakings- en beveiligingssystemen. Deze voedingen worden ook gebruikt in industriële sectoren waarvoor afhankelijkheid en elektrische prestaties van primordiaal belang zijn. Ze worden gekenmerkt door een intelligent beheer van de functieparameters en de batterijbelasting. Sommige versies beschikken over extra uitgangen op de klemmenblokken voor de afstandsbediening. Deze versies hebben twee klemmen op de uitgangsterminal, de ene is bestemd voor de belasting en de andere voor de aansluiting van een externe batterij. De externe batterij wordt niet rechtstreeks meegeleverd. Voor meer informatie betreffende de batterijen, klik hier.

VOLLEDIG OVERZICHT

USV2 standaard versie
USV2 met afstandsbediening

VOEDINGEN MET BUFFER BATTERIJ VOOR MUURMONTAGE

De MDL voedingen van de MODUSV reeks hebben een batterij in parallel met de uitgang. Deze zijn special ontworpen voor gebruik in de domotica sector, met name voor toegangscontrole en camerabewakings- en beveiligingssystemen. De MODUSV reeks bevat ook de MDS en MDM versies. Deze voedingen zijn uitgerust met een intelligent beheer van de functieparameters en de batterijbelasting. Voor meer informatie over deze versies, klik hier.

VOLLEDIG OVERZICHT

MODUSV MDL versie

AC/DC NOODSTROOMVOEDINGEN VOOR MUURMONTAGE

De AC/DC noodstroomvoedingen van de MODUSV reeks beschikken over een intelligent beheer van de functieparameters en de batterijbelasting. De MDM uitvoeringen hebben extra uitgangen op de klemmenblokken voor de afstandsbediening van de functionele parameters. Deze voedingen zijn geschikt voor DIN rail montage of muurmontage. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in domotica sector, met name voor toegangscontrole en camerabewakings- en beveiligingssystemen. Deze voedingen worden ook gebruikt in industriële sectoren.

VOLLEDIG OVERZICHT

MDS versie
MDM versie met afstandsbediening

BATTERIJEN VOOR PSM, USV2 EN MODUSV REEKSEN

Batterij adapter PSM voedingen
Batterij adapter USV2 voedingen en AC/DC UPS
Batterij module MODUSV voedingen en AC/DC UPS

LAAG PROFIEL VOEDINGEN VOOR DOMOTICA SECTOR

De voedingen van de PSF reeks hebben een heel klein profiel (17mm), dat ideal is voor het gebruik in krappe ruimtes. Ze beschikken over twee bevestigingsogen voor muurmontage of installatie in elektrische panelen. Ze zijn voorzien van een trekontlasting en een klemafdekking op de in- en uitgangsterminals. Deze voedingen worden vervaardigd met de nieuwste schakeltechnologie. Ze bieden een hoog rendement en een laag stand-by verbruik. Ze worden vooral gebruikt in de domotica sector alsook in toepassingen waarbij extreem compacte afmetingen en een langdurige betrouwbaarheid vereist zijn.

VOLLEDIG OVERZICHT

PSF reeks

LED-DRIVERS MET LAAG PROFIEL

De Comatec LED-drivers gebruiken een flyback converter met galvanische isolatie en een constante stroomopbrengst. Ze zijn ontworpen om in serie geschakelde power LED’s aan te sturen. Ze hebben een klein profiel dat ideaal is voor gebruik in krappe ruimtes.

VOLLEDIG OVERZICHT

OTS-LED serie
BXS-LED serie
Translate »