Kabel toebehoren

KABELBINDERS

Laat niks aan het toeval over als het gaat over bundelen of bevestigen, ongeacht de toepassing, ongeacht het gebruik. De kabelbinders van Schmitt + Neumann binden al uw losse eindjes op meer dan één manier vast. Hun verfijnde ontwerpen maken uw leven gemakkelijker tijdens het installatieproces. Ze zorgen ervoor dat uw werk nauwkeurig en vooral veilig uitgevoerd kan worden. En, wanneer de tijd van essentieel belang is, zorgt de enorme opslagcapaciteit van Schmitt + Neumann ervoor dat uw bestelling zo vroeg als de volgende werkdag geleverd wordt.

VOLLEDIG OVERZICHT

KABELWARTELS

Het gebruik van de kabelwartels van Schmitt + Neumann in combinatie met uw kabels en draden biedt bescherming van elektrische systemen tegen mechanische invloeden zoals stof en vochtigheid. Schmitt + Neumann bieden het juiste product het juiste product en een variate van werkomstandigheden. Op uw verzoek kan Schmitt + Neumann de assemblage en verpakking voor zich nemen of zelfs gebruik maken van speciale zakken of kartonnen dozen als verpakking – volledig naar uw wensen.

VOLLEDIG OVERZICHT

KABEL BEËINDIGING

Bij Schmitt + Neumann hebben zelfs de kleinste functies een enorme impact – ongeacht wat u wilt verbinden. Van adereindhulzen, geïsoleerde ring- en vorkkabelschoenen, stootverbinders, ronde connectoren tot en met de 300 mm² compressie- of buiskabelschoenen. De verbindingstechnologie van Schmitt + Neumann is verkrijgbaar in een groot aantal configuraties. En, als extra dienst voor uw gemak kunt u de assortimentsdozen voor adereindhulzen laten voorzien door een serviceteam.

VOLLEDIG OVERZICHT

KABEL ISOLATIE EN BESCHERMING

Schmitt + Neumann voorziet een ruime keuze aan krimpkousen voor lucht- en waterdichte kabelomhulling, voor kabelscherming in ondergrondse installaties en voor corrosiebescherming. U kunt gebruik maken van hun VDE-gecertifiëerde isolatietape wanneer er dingen moeten gemarkeerd worden. Indien u krimpkousen op maat wenst gemaakt te hebben, kunnen Schmitt + Neumann dit zeker realiseren.

VOLLEDIG OVERZICHT

Elektrische tape
Gevlochten slangen
Krimpkousen
Isolerende PVC buizen
Translate »