PLASTIC BEHUIZINGEN

MULTI-BOX maakt gebruik van veel verschillende soorten plastics. Standaard bieden zij behuizingen aan vervaardigd uit polyester, UV-resistent polycarbonaat of ABS. Andere verwerkte plastic materialen bevatten polystyreen, NORYL™ en andere specifieke materialen voor applicaties op maat.

VOLLEDIG OVERZICHT

ALUMINIUM BEHUIZINGEN

MULTI-BOX standaard aluminium behuizingen worden vervaardigd via aluminium spuitgiet- of zwaartekrachtgietmethoden en worden na het chromateren afgewerkt met een op polyester gebaseerde poederverf. De behuizingen ondergaan speciale testen, zoals een 1000 uur lange zoutneveltest, om de duurzaamheid van de behuizingen te garanderen.

Ook verkrijgbaar in verschillende versies en lengtes zijn de behuizingen geproduceerd uit geëxtrudeerde aluminium profielen voor verscheidene toepassingen in de industriële en elektronische markten.

VOLLEDIG OVERZICHT

Aluminium behuizingen MBA
Profiel behuizingen DELTA-BOX
Toetsenbord behuizingen TAST
Toetsenbord behuizingen MINI-TAST

Ex-BEHUIZINGEN

Ex-behuizingen worden altijd gebruikt wanneer explosieve concentraties van gassen, dampen of stof optreden in de installatieruimte van toepassingen in gevaarlijke omgevingen. Deze behuizingen zijn ATEX conform.

VOLLEDIG OVERZICHT

BEHUIZINGEN OP MAAT

Speciale behuizingen zijn altijd vereist wanneer de standaardproducten niet voldoen aan de individuele eisen van de klant. Vandaar dat MULTI-BOX individuele oplossingen ontwikkelt voor onze klanten.

MULTI-BOX levert op het gebied van speciale behuizingsontwikkeling volgende diensten

 • Ontwerpvoorbereiding en 3D constructies
 • Advies bij de selectie van grondstoffen
 • Optimalisatie van bestaande ontwerpen
 • Haalbaarheidsstudies en Moldflow-analyses
 • Printen van 3D prototypes
 • Constructie en aankoop van spuitgietmatrijzen
 • Serieproductie van speciale behuizingen
 • Kwaliteitsdocumentatie, certificatie en beschermingsklasse testen
 • Mechanische bewerking (CNC)
 • Optisch ontwerp (zeefdruk en graveren)
 • Montagewerkzaamheden en kabelinstallatie

In nauwe samenwerking met de klanten neemt MULTI-BOX zowel het ontwerp als de technische uitvoering van exclusieve behuizingsoplossingen over. Na enkele weken ontvangt de klant de nodige documenten die beantwoorden aan de opgegeven specificaties. Van zodra MULTI-BOX beschikt over de definitieve ontwerpen zullen zij 3D-geprinte prototypes maken. Hiermee kan de klant de behuizing in de praktijk testen nog voordat er matrijzen gemaakt worden. Na goedkeuring van de ontwerpgegevens zal MULTI-BOX, afhankelijk van de complexiteit, na 10 tot 14 weken een eerste proefstuk, geproduceerd met de nieuwe matrijzen, presenteren.

MULTI-BOX maakt gebruik van hoog kwaliteitsstaal en standaard onderdelen van erkende fabrikanten voor hun spuitgietmatrijzen. Alle details zijn optimaal ontworpen voor de overeenkomstige gegoten onderdelen, het material en de gewenste hoeveelheid.

Nadat de matrijsconstructie voltooid is, zal MULTI-BOX de klant zijn gewenste behuizing produceren in hun plastic injectie afdeling. De klant bepaalt zelf welke speciale materialen gebruikt worden alsook of er een individueel kleurontwerp van de spuitgegoten onderdelen nodig is. Vervolgens zal MULTI-BOX de behuizingen verpakken in een naadloze PU-verpakking, mechanisch verwerken of nemen zij het drukwerk en de montage over.

Het eindresultaat is een kostenefficiënt en op maat gemaakte behuizingsoplossing van één en dezelfde fabrikant.

VOLLEDIG OVERZICHT

Translate »